Hjem Hjem

Om SERTIT

Sertifiseringsordningen

Evalueringsfirma

Sertifiserte produkter

Publikasjoner

Aktuelt

Kontakt

Internasjonalt


Akronymer

Søk


Nynorsk
EnglishNSM
navn

Evalueringsfirma > System Sikkerhet AS

System Sikkerhet AS

System Sikkerhet AS har vært akkreditert siden 2003 av Norsk Akkreditering som prøvetakingslaboratorium (TEST 182) etter NS-EN ISO/IEC 17025, og har like lenge hatt driftsavtale som godkjent evalueringslaboratorium (EVIT) med den offentlige sertifiseringsmyndigheten for IT-sikkerhet (SERTIT) for å utføre Common Criteria evalueringer.

System Sikkerhet AS holder til i Arendal. Laboratoriet har tidligere vært eid av NTT Com Security (Norway), Secode Norge og System Sikkerhet ASA, som har levert IT-sikkerhetstjenester til Forsvaret og offentlig/privat sektor siden 1986. Alle ansatte har svært lang kompetanse innen dette området.

System Sikkerhet AS har fimaklarering som leverandør i flere sikkerhetsgraderte anskaffelser for offentlig- og privat sektor, og har Forsvarsmateriell/Industrisikkerhet som tilsynsmyndighet for informasjonssikkerhet.

For mer informasjon anbefaler vi at du tar kontakt med System Sikkerhet AS sin laboratoriesjef Geir Langemyr (+47 99 28 29 31) for en uforpliktende prat.

Du kan også sende en e-post til post (at) systemsikkerhet.no